Bestelinformatie

Hoe kan ik een bestelling plaatsen?
Online bestellen bij sterling-roermond.nl kan 24 uur per dag, 7 dagen per week via de webshop of per e-mail via info@sterling-roermond.nl.

 

Voorraad weergave
Sterling-roermond.nl heeft unieke producten en geen voorraad. WEG=WEG. Pas bij een bevestiging vanuit onze kant is een product definitief gekocht.

 

Telefonisch bestellen
Het is ook mogelijk om van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur telefonisch een bestelling te plaatsen. Je krijgt direct een medewerker aan de lijn die je bestelling kan aannemen en eventuele vragen kan beantwoorden. Telefonisch bestellen? Bel dan naar 0475 5772326 of 0644067518.

  

Het plaatsen van een bestelling?
Het plaatsen van een bestelling kan op 2 manieren. 

 

1. Eenmalige aankoop (gast bestelling)
Bij de keuze van een eenmalige aankoop worden je gegevens alleen gebruikt voor het afhandelen van de bestelling.

 

2. Account aanmaken
Als je kiest voor het aanmaken van een account biedt dit meerdere voordelen.  Zo kun je NAW gegevens bekijken/wijzigen, je aan- of afmelden voor onze nieuwsbrief. De status van je bestelling volgen. Ook kun je bestellingen die je in het verleden hebt gedaan terugvinden en eventueel opnieuw bestellen. Naast deze mogelijkheden biedt het hebben van een account nog een ander voordeel, namelijk regelmatige kortingen en acties speciaal voor vaste klanten.

  

Zoeken naar een product
Je kunt op verschillende manieren zoeken naar producten in onze webshop. Via het menu bovenaan de website kun je kiezen tussen de verschillende categorieën.
Een andere optie is om gebruik te maken van de zoekfunctie rechts bovenaan in de webshop.

  

Ik ben mijn wachtwoord vergeten
Als je je wachtwoord bent vergeten of inloggen niet lukt, kun je op de knop “wachtwoord vergeten?” klikken op de inlogpagina.  Je ontvangt binnen een aantal minuten een e-mail met het wachtwoord op het e-mailadres wat je hebt ingegeven. Let op: Het kan voorkomen dat de mail met het wachtwoord aankomt in je spam inbox.

  

Ik wil mijn gegevens veranderen
Als je bent ingelogd dan kun je onder het tabblad "account gegevens" en "adresboek" je gegevens wijzigen. Let op: dit kan alleen als je een account hebt aangemaakt.

  

Hoe werkt een actiecode?
Het kan zijn dat je een actiecode van ons hebt ontvangen. Deze kun je gebruiken voor een extra korting op je bestelling.
Bij het afrekenen kun je de code invoeren en zie je meteen dat het kortingsbedrag in mindering wordt gebracht op het totaalbedrag.

  

Geen bestelling ontvangen maar wel betaald?
Indien je geen bestelling hebt ontvangen neem dan contact met ons op via het contactformulier of telefonisch op 0475 772326 of 0644067518, (dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur). Vermeld altijd het bestelnummer zodat wij de bestelling kunnen controleren.

  

Schade aan de bestelling
Het kan voorkomen dat een product beschadigd aankomt. Is dit het geval neem dan contact met ons op via het contactformulier of telefonisch op 0475 772326 of 0644067518, (dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur). Vermeld altijd het bestelnummer zodat wij de bestelling kunnen controleren.

 

Ik wil mijn bestelling annuleren
Indien je een reeds geplaatste bestelling wilt annuleren kan dat alleen als het product nog niet is verzonden. Stuur om je bestelling te annuleren een e-mail met het ordernummer en reden van de annulering naar info@sterling-roermond.nl. Wij streven ernaar binnen 30 werkdagen het betaalde bedrag terug te storten op je rekening.

 

Vragen of advies nodig?
Mocht je vragen of advies hebben over een bepaald product of over het bestellen van een product? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of telefonisch op 0475 772326 of 0644067518, (dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur).